Telefoonreparatie Amsterdam binnen 30 minuten – Smartphone Repair
020 822 3311
7 dagen per week geopend

Telefoonreparatie in Amsterdam en Amstelveen

Laat uw telefoonreparatie in Amsterdam en Amstelveen binnen 30 minuten uitvoeren door onze reparatiespecialisten. Wij hebben twee fysieke vestigingen in Amsterdam en Amstelveen waar u met en zonder afspraak terecht kunt. Onze monteurs komen ook op locatie langs om uw telefoon thuis of op uw werk binnen 30 minuten te repareren. Wij voeren reparaties uit voor alle telefoonmerken, zoals iPhone, Samsung, OnePlus en Huawei.

  • Reparatie met originele onderdelen
  • Uw telefoon binnen 30 minuten gerepareerd
  • Telefoonreparatie met tot 6 maanden garantie

Afspraak maken 020 822 3311

Telefoonreparatie op locatie in omgeving Amsterdam/Amstelveen

Smartphone Repair repareert uw telefoon graag op locatie. Bent u woonachtig of werkzaam in Amsterdam of Amstelveen? Voor slechts € 10,- extra komt een van onze professionele monteurs bij u langs om uw telefoon ter plekke te repareren. Het enige wat wij nodig hebben is een stopcontact en een vlakke werkplek. Telefoonreparatie op locatie wordt momenteel alleen aangeboden voor beeldscherm- en batterijreparaties.

Reparatie op locatie

Maak een afspraak voor reparatie op locatie in Amsterdam of Amstelveen. Snelle telefoonreparatie binnen 30 minuten.

Directe reparatie

Kom langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Amstelveen zonder afspraak. Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht.

Reparatie op afspraak

Plan een afspraak in zodat u direct geholpen wordt bij uw bezoek aan onze vestiging in Amsterdam of Amstelveen.

Reparatie van alle telefoons binnen 30 minuten

Wij repareren vrijwel ieder defect onderdeel binnen 30 minuten. Dit geldt voor reparaties in onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen en voor telefoonreparaties op locatie. Onze experts onderzoeken binnen deze tijd het defect en vervangen het kapotte onderdeel. Wij verzekeren u van de hoogste kwaliteit onderdelen, doordat wij bij de reparatie uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen van de fabrikant. U krijgt daarom ook tot 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en de bijbehorende onderdelen.

Afspraak maken 020 822 3311

Tarieven van telefoonreparaties voor ieder merk

Wij repareren smartphones van alle merken. Klik in het onderstaande overzicht op het merk van uw telefoon. Vervolgens kunt u het model selecteren. Op de productpagina vindt u meer informatie over veelvoorkomende reparaties en alle prijzen per telefoonreparatie. Door onze transparantie op de website over de prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Staat uw telefoon niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op via 020 822 3311 of kom langs bij onze vestiging in Amsterdam of Amstelveen.

Veelvoorkomende telefoonreparaties

Ons team heeft veel ervaring met het repareren van telefoons met verschillende mankementen. Wij repareren dagelijks telefoons van alle bekende merken. De meest voorkomende telefoonreparaties die wij uitvoeren zijn:

  • Gebarsten glas aan voor- of achterkant vervangen
  • Defecte of slechtwerkende batterij remplaceren
  • Kapotte homebutton vervangen
  • Niet-werkende aan-/uitknop repareren
  • Loszittende oplaadpoort vastzetten of vervangen
  • Opgeblazen luidsprekers vervangen

Onze deskundige specialisten repareren alle telefoons zonder dat er belangrijke gegevens verloren gaan, zoals foto’s of telefoonnummers. Bij zeer ernstige schade aan uw telefoon kan het voorkomen dat dit niet mogelijk is. Wij zullen dit altijd van tevoren communiceren, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gespecialiseerd in het repareren van waterschade

Het kan voorkomen dat uw telefoon in het water is gevallen of andere vloeistof- of vochtschade heeft geleden. Smartphone Repair is gespecialiseerd in het herstellen van waterschade aan telefoons. Wij beschikken in onze fysieke vestigingen in Amsterdam en Amstelveen over speciale apparatuur waarmee wij de waterschade aan uw telefoon kunnen herstellen.

Wij repareren uw telefoon in Amsterdam of Amstelveen

Voor telefoonreparatie of advies bent u altijd welkom in onze vestiging in Amsterdam of Amstelveen. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om uw telefoon te repareren. Smartphone Repair is een erkend reparatiepunt voor verzekeraars. U declareert de gemaakte kosten – afhankelijk van de situatie – dus eenvoudig bij uw verzekeraar.

U hoeft geen afspraak te maken voor telefoonreparatie in Amsterdam of Amstelveen. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag, terwijl u wacht met een lekker bakje koffie. Door onze snelle telefoonservice staat u vaak binnen 30 minuten alweer buiten met een werkende telefoon. Wilt u zeker weten dat u direct aan de beurt bent bij uw bezoek aan ons reparatiecentrum? Maak dan een afspraak voor uw bezoek in Amsterdam of Amstelveen.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Openingstijden filiaal Amsterdam

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 uur – 18:00 uur
Woensdag 10:00 uur – 18:00 uur
Donderdag 10:00 uur – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 18:00 uur
Zondag Gesloten

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43 1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

Openingstijden filiaal Amstelveen

Maandag 10:00 uur – 18:00 uur
Dinsdag 10:00 uur – 18:00 uur
Woensdag 10:00 uur – 18:00 uur
Donderdag 10:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 18:00 uur
Zondag 12:00 uur – 18:00 uur

Neem contact met ons op

Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om u te helpen met telefoonreparaties in Amsterdam of Amstelveen. Heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 020 822 3311 gebruik ons contactformulier.
Afspraak maken 020 822 3311

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie