Alles over SmartphoneRepair op een pagina
020 822 3311
7 dagen per week geopend

Over SmartphoneRepair

over-ons_03

Met veel enthousiasme repareren wij met ons hele team dagelijks tientallen smartphones en tablets. Onze kernwaarden zijn: duidelijkheid, innovatief, gastvrij, klantvriendelijk, kwaliteit. Dit zult u merken zodra u verder kijkt op deze site of contact met ons opneemt.

SmartphoneRepair verzorgt al ruim 4 jaar hoogwaardige reparaties aan smartphones en tablets. Waar andere bedrijven stoppen gaan wij verder. Niet alleen een snelservice voor het vervangen van beeldschermen, batterijen, behuizingen, knopjes, buttons en wat er al niet meer kapot kan gaan.

over-ons_06Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van toestellen met waterschade. Er is hier een uniek procedure voor ontwikkeld waardoor zeker 80% van de schades weer te repareren valt.

Op dit moment hebben wij 2 vestigingen:

SmartphoneRepair Amsterdam. (Routebeschrijving) Dit kantoor is gelegen langs de S114 en per auto uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam als de omliggende gemeenten. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Tramhalte Amsterdam Diemerparklaan is hier een minuut lopen vandaan. U kunt hier terecht voor reparaties van onder andere iPhone, iPad & Samsung smartphone en tablet reparaties.

SmartphoneRepair Amstelveen. (Routebeschrijving) Gelegen in het meest luxueuze winkelcentrum van Nederland, Stadshart Amstelveen, repareren wij sinds oktober 2013 smartphones en tablets. Vrijwel altijd binnen de snelservice. Wij zijn hier 7 dagen per week geopend. Dus ook op zondag kunt u bij ons gewoon terecht om uw Samsung te laten repareren of voor uw iPhone of iPad reparatie. Parkeren kan ook hier voor de deur of in een van de vele parkeergarages.

SmartphoneRepair zakelijk

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor een organisatie om hun werknemers bereikbaar te houden. Ook weten wij hoe omslachtig en duur het reparatieproces via de provider of producent is.
Smartphone Repair BV kan daarom zeker iets voor u betekenen. Wij bieden u het volgende:

  • Uw eigen accountmanager, dus een aanspreekpunt
  • Betalingen op factuurbasis
  • Reparaties doorgaans klaar terwijl u wacht of dezelfde dag bij opsturen
  • Uitgebreide garantievoorwaarden
  • Uitsluitend gebruik van originele onderdelen
  • Door de gespecialiseerde moederbord reparatieafdeling een veel hoger slagingspercentage dan andere reparatiebedrijven
  • Haal- en brengservice
x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie