iPhone reparatie bij oplaadproblemen - Smartphone Repair
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone reparatie bij oplaadproblemen

Voor de reparatie van een iPhone die niet goed oplaadt bent u welkom bij de professionals van Smartphone Repair. Apple produceert smartphones met accu’s die steeds langer meegaan. Een iPhone 6s gaat bij normaal gebruik zo’n twee dagen mee zonder op te laden echter laadt de iPhone in sommige gevallen niet meer goed op. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Onze monteurs repareren uw iPhone zo snel mogelijk, zodat de batterij weer goed oplaadt en u weer gerust gebruikmaakt van uw telefoon.

De voordelen van een iPhone batterij reparatie door Smartphone Repair:

  • Meer dan 7 jaar ervaring met de reparatie van iPhones
  • Gemiddeld klaar binnen 1 uur
  • Haal- en brengservice in de regio van Amsterdam
  • Erkend reparatiepunt voor verzekeraars

Bij Smartphone Repair werken we met onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw iPhone na de reparatie weer goed werkt. We geven u tot zes maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Kies in onderstaand overzicht welk type iPhone u heeft en bekijk direct wat de kosten van een reparatie bij oplaadproblemen zijn.

iPhone laadt moeilijk op: de oorzaken

De toestellen van Apple beschikken over geavanceerde batterijen en apparatuur. Soms komt het voor dat de iPhone moeilijk oplaadt, of dat de smartphone zelfs helemaal niet oplaadt. Er zijn verschillende oorzaken voor dit defect. De professionals van Smartphone Repair bekijken altijd goed waar de oplaadproblemen door veroorzaakt worden en zorgen vervolgens voor een snelle reparatie van uw iPhone.

De oplaadkabel werkt niet meer

Soms lijkt het alsof het probleem in de oplader zit. Bij het heen en weer bewegen van de kabel laadt de telefoon weer op. U test eenvoudig of dit de oorzaak van het probleem is door de oplaadkabel te vervangen. Het probleem is opgelost wanneer uw telefoon in dit geval weer goed oplaadt. Werkt dit niet, dan zit het probleem waarschijnlijk in de dock connector (het onderdeel van uw iPhone waar u de oplader insteekt).

Opgehoopt stof in de iPhone

Voordat we uitgaan van een defect bij de kabelingang, gaan we na of dit onderdeel goed schoon is. iPhones worden vaak gedragen in een broekzak, waardoor er stof ophoopt bij de opening voor de oplaadkabel. Dit stof blokkeert de ingang waardoor de oplader en connector geen goed contact maken met de batterij. Met een (botte) tandenstoker kunt u zelf proberen om de dock connector schoon te maken. Ga hierbij heel voorzichtig te werk, zodat u geen schade veroorzaakt. Bij twijfel kunt u langskomen bij Smartphone Repair; onze monteurs kijken graag wat de oorzaak van de oplaadproblemen zijn en maken uw iPhone eventueel schoon.

Direct afspraak maken

De dock connector van uw iPhone is kapot

Wanneer schoonmaken niet helpt, is de kans groot dat er een defect in de dock connector zit. Hiervoor hoeven we niet de batterij van uw iPhone te vervangen. Het oplaadpunt geeft geen stroom door naar de batterij waardoor de telefoon moeilijk of helemaal niet oplaadt. Soms doet de connector het weer even, maar zelfs bij sporadisch haperen is er een defect. Bij Smartphone Repair repareren we de dock connector binnen een uur.

Er is een probleem met de batterij

Een andere oorzaak van oplaadproblemen is een kapotte batterij. In de meeste gevallen herkent uw iPhone de oplader wel, maar het percentage van de batterij stijgt niet. Een defecte batterij is pas te herkennen bij het openen van de smartphone. We raden u dan ook aan om dit door een professional te laten doen.

Laat uw iPhone repareren bij Smartphone Repair

We begrijpen dat het lastig is om zelf te bepalen wat de oorzaak is van de oplaadproblemen. Kom daarom gerust langs bij een van onze winkels. De ervaren monteurs van Smartphone Repair bekijken waarom uw iPhone moeilijk oplaadt en adviseren u over de beste oplossing. Het schoonmaken van de oplaadingang voeren zij direct voor u uit en het vervangen van de dock connector neemt ongeveer een uur in beslag.

In de regio Amsterdam is het tevens mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Op een afgesproken tijdstip halen we de iPhone bij u op en na reparatie brengen we het toestel weer bij u terug.

Onze winkels in Amstelveen en Amsterdam

Smartphone Repair heeft twee fysieke winkels: in Amstelveen en Amsterdam. Deze vestigingen zijn zeven dagen per week geopend om uw iPhone te repareren. Loop binnen voor een reparatie of maak online een afspraak in Amsterdam of Amstelveen.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

Heeft u vragen over de reparatie van een iPhone met oplaadproblemen of over onze werkwijze? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul ons online contactformulier in.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie