Handige links - SmartphoneRepair
020 822 3311
7 dagen per week geopend

Links

123Envelop.com

123envelop.com is gespecialiseerd in hoogwaardige verzendverpakking om kwetsbare post te beschermen zodat de inhoud niet beschadigd. Voor bijvoorbeeld bubbelenveloppen in huisstijl of kartonnen verzendverpakkingen bent u bij 123envelop aan het juiste adres. Bekijk de website voor meer informatie: www.123envelop.com

iPhoneladerkopen.nl

iPhoneladerkopen.nl is dé webwinkel op het gebied van scherp geprijsde iPhone accessoires, met merken als Apple, Baseus, en Kensington is er een breed aanbod aan accessoires omtrent de iDevice. De producten van iPhoneladerkopen.nl zijn met name geschikt voor de iPhone en de iPad. Dankzij de snelle levering is het product vaak nog eerder in huis dan de batterij van de iPhone leeg is. De webwinkel is aangesloten bij het Qshops webwinkel keurmerk.

Plexishop.nl

Voor telefoonhouders/telefoonstands kunt u terecht bij een online partner van ons, Plexishop. Dergelijke smartphone displays zijn vaak gemaakt van kunststof (plexiglas). Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u plexiglas kopen bij Plexishop.nl, dé specialist in plexiglas.

Ridder Letselchade

Ridder Letselschade kan u ondersteunen bij de toewijzing van uw letselschadevergoeding. Bij Ridder Letselschade zijn letselschadespecialisten werkzaam die het voor u opnemen en die hun vak verstaan. Bekwaam, betrouwbaar en integer, zo kunnen wij onze specialisten omschrijven. Onze specialisten ondersteunen u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, het vaststellen van het causale verband en de afwikkeling van uw letselschadedossier.

PhoneGigant.nl heeft het grootste en goedkoopste online assortiment in telefoon accessoires en onderdelen. Met tienduizenden artikelen bieden wij een ruime keuze met zowel huismerk producten als merkproducten. Bij PhoneGigant vind je alles wat je nodig hebt: hoesjes, screen protectors, kabels, iPhone opladers, batterijen, schermen, onderdelen en nog veel meer. Als je toestel kapot is, hoef je niet lang te zoeken naar het juiste onderdeel. We streven ernaar dat je zo snel en eenvoudig mogelijk het gewenste product vindt.

slotenmaker amsterdam

logo-slotenmaker-amsterdam

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie