x

*Nieuw voor Amsterdam/Amstelveen*

Reparatie op locatie. Uw smartphone beeldscherm in no-time gerepareerd waar en wanneer u wilt.

Klik hier voor meer informatie, reparatie op locatie

Klik hier voor meer informatie, haal en breng service

 

 

Links

 

The Transfershop

Laat uw oude 8mm film, smalfilm, super 8 of V2000 omzetten naar een hedendaagse beelddrager. The Transfershop is specialist in o.a. 8mm film digitaliseren, het omzetten van super 8 naar dvd en het digitaliseren van audio.

 

Ivory & Ivory

Ivory & Ivory vormt met 21 vestigingen één van de grootste tandartspraktijken in Nederland. De praktijken zijn goed bereikbaar en een afspraak is snel ingepland. Zo zit Ivory & Ivory Tandarts Amsterdam gevestigd op de Reguliersgracht, centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Dankzij een team van ervaren specialisten wordt er dagelijks gewerkt aan het behoud en herstel van een gezond gebit.

 

123Envelop.com

123envelop.com is gespecialiseerd in hoogwaardige verzendverpakking om kwetsbare post te beschermen zodat de inhoud niet beschadigd. Voor bijvoorbeeld bubbelenveloppen in huisstijl of kartonnen verzendverpakkingen bent u bij 123envelop aan het juiste adres. Bekijk de website voor meer informatie: www.123envelop.com

 

iPhoneladerkopen.nl

iPhoneladerkopen.nl is dé webwinkel op het gebied van scherp geprijsde iPhone accessoires, met merken als Apple, Baseus, en Kensington is er een breed aanbod aan accessoires omtrent de iDevice. De producten van iPhoneladerkopen.nl zijn met name geschikt voor de iPhone en de iPad. Dankzij de snelle levering is het product vaak nog eerder in huis dan de batterij van de iPhone leeg is. De webwinkel is aangesloten bij het Qshops webwinkel keurmerk.

 

Blu-com.nl

BLU Telecom is een zelfstandige full service provider op het gebied van VoIP telefonie, traditionele telefonie, vast-mobiel integratie, datacommunicatie, internet, IP-VPN en (regionale) colocatie. Zie Blu Telecom VoIP diensten.

Ridder Letselchade

Ridder Letselschade kan u ondersteunen bij de toewijzing van uw letselschadevergoeding. Bij Ridder Letselschade zijn letselschadespecialisten werkzaam die het voor u opnemen en die hun vak verstaan. Bekwaam, betrouwbaar en integer, zo kunnen wij onze specialisten omschrijven. Onze specialisten ondersteunen u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, het vaststellen van het causale verband en de afwikkeling van uw letselschadedossier.

Gastrofix

Werk efficiënt en voordelig in uw horeca bedrijf met ons kassasysteem horeca. Neem contact op met Gastrofix voor een demo op locatie of registreer geheel vrijblijvend voor een 30-dagen testversie. Zo kunt u het kassasyteem  voor de horeca en ons innovatieve backoffice in de cloud testen.

 

slotenmaker amsterdam

logo-slotenmaker-amsterdam

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie