iPhone waterschade reparatie binnen een dag - Smartphone Repair
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone waterschade reparatie

Een iPhone batterij reparatie helpt u om weer te genieten van een lange batterijduur. Wij vervangen uw iPhone accu binnen 30 minuten op locatie. Profiteer van snelle vervanging van uw batterij bij Smartphone Repair:

 • iPhone batterij binnen 30 minuten vervangen
 • Reparatie op locatie in regio Amsterdam en Amstelveen
 • Erkend reparatiepunt verzekeraars
 • Al 7 jaar ervaring met iPhone reparaties

Batterij reparaties voor alle iPhones

De iPhone batterijen worden gerepareerd met originele Apple onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige batterij waar u weer jaren mee verder kunt. Wij vervangen batterijen voor alle iPhone modellen vanaf de iPhone 4. Klik in het onderstaande overzicht op uw model:

 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone SE

Direct afspraak maken

De oorzaken van iPhone vochtschade

Het kan voorkomen dat uw iPhone per ongeluk vochtschade heeft geleden. Wij krijgen regelmatig iPhones binnen die op verschillende manieren kapot zijn gegaan. De meest voorkomende iPhone vochtproblemen zijn:

 • De iPhone is in het water gevallen (bijvoorbeeld een wc of wasbak);
 • Er is een glas drinken over de iPhone gevallen;
 • De iPhone heeft vochtschade door zweten tijdens het sporten.

Wat moet ik doen als mijn iPhone nat is geworden?

Een iPhone die nat is geworden kan zorgen voor kortsluiting. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone niet meer kan worden hersteld. Wij adviseren om de volgende stappen te doorlopen als uw telefoon waterschade heeft opgelopen:

 1. Schakel uw toestel meteen uit;
 2. Dep uw iPhone droog met keukenpapier of een handdoek;
 3. Leg het device op de verwarming (maximaal 35 graden);
 4. Neem zo snel mogelijk contact op met Smartphone Repair.

Vochtschade valt niet binnen de garantie van Apple of de leverancier. In de meeste gevallen kan uw iPhone nog wel gerepareerd worden. Neem direct contact op met een van onze filialen via het contactformulier of plan een afspraak in.

Direct afspraak maken

Waterschade aan iPhone laten repareren bij Smartphone Repair

De monteurs van Smartphone Repair hebben meer dan 7 jaar ervaring met de reparatie van waterschade bij iPhones. U kunt uw toestel inleveren in een van de filialen in Amsterdam of Amstelveen. Wij komen ook graag bij u langs voor reparatie op locatie in de regio van Amsterdam. Plan hiervoor direct een afspraak in.

Nadat u het toestel heeft ingeleverd, gaan onze monteurs direct aan de slag met de reparatie. Tijdens de reparatie wordt het toestel van binnen volledig schoongemaakt om alle corrosie uit uw toestel te verwijderen. Vervolgens laten we het toestel volledig opdrogen en wordt deze grondig getest. In sommige gevallen is het nodig om onderdelen te vervangen. Uw telefoon is binnen een werkdag weer klaar voor gebruik.

Kosten van waterschade reparatie

De kosten voor iPhone waterschade reparatie zijn standaard €39,- exclusief de kosten van eventuele onderdelen. Dit tarief wordt bij het inleveren van uw toestel in rekening gebracht. Als er onderdelen vervangen moeten worden, dan vervallen de montagekosten van €20,- per reparatie. Wij zullen u te allen tijde op de hoogte stellen voordat er onderdelen worden vervangen.

Bekijk voor de vergoeding via uw verzekeraar de voorwaarden van uw verzekering. U kunt met onze factuur vervolgens de kosten declareren.

Onze filialen in Amstelveen en Amsterdam

Smartphone Repair heeft naast service aan huis ook twee fysieke winkels. Bezoek Ai??Ai??n van onze filialen voor een vrijblijvend gesprek over iPhone reparaties. Het is ook mogelijk om van tevoren een afspraak te maken voor het filiaal in Amsterdam of Amstelveen. Voor algemene vragen gebruikt u ons contactformulier.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie