iPhone oorspeaker repareren of vervangen – www.smartphonerepair.nl
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone oorspeaker reparatie

Een snelle en goedkope iPhone oorspeaker reparatie laat u al uitvoeren vanaf € 49,-. Door in aanraking te komen met stof of water kan de iPhone oorspeaker kapot gaan waardoor deze geen geluid meer produceert. In slechts 30 minuten kunnen wij uw oorspeaker vervangen of repareren zodat u bijna direct weer kunt telefoneren. Naast reparaties met of zonder afspraak in onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen komen wij bij u langs voor een reparatie op locatie.

Kosten reparatie iPhone oorspeaker

Bekijk hieronder per iPhone model de kosten voor een oorspeaker reparatie:

Direct afspraak maken

Onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen

U kunt 7 dagen in de week bij ons terecht voor het repareren van uw iPhone. Voor vragen over onze diensten zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij zien uw graag in onze vestigingen in Amsterdam of Amstelveen. De klanten die u voor gingen beoordeelden SmartphoneRepair gemiddeld met een 9,4.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
085 486 7111 (optie 1)

Routebeschrijving

Openingstijden
ma t/m za 10.00 – 18.00

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
085 486 7111 (optie 2)

Routebeschrijving

Openingstijden
ma t/m za 10.00 – 18.00
donderdag tot 21.00
zo 12.00 – 17.00

iPhone oorspeaker repareren bij SmartphoneRepair

Wanneer wij uw iPhone oorspeaker vervangen gebruiken we enkel de beste onderdelen. Daarnaast heeft u bij SmartphoneRepair maar liefst 6 maanden garantie op uw gerepareerde iPhone. Bij SmartphoneRepair profiteert u van:

  • Deskundige monteurs
  • Een vakkundig bedrijf met 7 jaar ervaring
  • Reparatie met of zonder afspraak
  • No cure no pay

Oorzaken defecte oorspeaker

Bij een defecte oorspeaker geeft de iPhone een blikkerig of geen geluid tijdens het bellen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Waterschade is een veel voorkomende boosdoener. Wanneer het oormechanisme in aanraking is gekomen met water of stof kan dit beschadigd worden. Bij een barst in het scherm is de kans groter dat er water of stof in de iPhone terecht komt.

Direct afspraak maken

Oorspeaker reparatie bij SmartphoneRepair

Laat uw iPhone oorspeaker vervangen of repareren bij onze vestigingen in Amsterdam of Amstelveen. Wij voeren onze reparaties binnen 30 minuten uit: wij repareren terwijl u wacht. U kunt ook gebruik maken van een reparatie op locatie of onze haal- en brengservice in de regio Amsterdam-Amstelveen.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie