iPhone microfoon reparatie in 30 minuten
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone microfoon reparatie

In onze winkels in Amsterdam en Amstelveen verzorgen we geregeld iPhone microfoon reparaties. Net als bij de andere onderdelen van een smartphone gebeurt het soms dat de microfoon van uw toestel kapot gaat. In dit geval komt u langs bij Smartphone Repair of maakt u een afspraak. Wij repareren uw iPhone op deskundige wijze binnen dertig minuten met originele Apple onderdelen.

De voordelen van het repareren van uw iPhone microfoon bij Smartphone Repair:

  • 7 dagen per week geopend
  • Microfoons binnen een half uur gerepareerd
  • Deskundige monteurs
  • Reparatie met en zonder afspraak

Bij Smartphone Repair werken we met originele onderdelen. We zorgen ervoor dat de microfoon van uw iPhone weer helemaal naar behoren werkt en na de reparatie geven we u tot zes maanden garantie. Kies hieronder uw type iPhone en bekijk hoelang de reparatie duurt en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Deskundige reparatie van uw iPhone microfoon

De smartphones van Apple hebben geavanceerde technische mogelijkheden en de apparatuur is van hoge kwaliteit. Toch is het mogelijk dat er een defect ontstaat, onder andere aan de microfoon. Onderstaande situaties duiden erop dat dit bij uw microfoon het geval is.

De iPhone microfoon werkt niet bij bellen

De microfoon van uw iPhone is kapot wanneer degene met wie u belt u helemaal niet hoort of uw stem van veraf hoort. In sommige gevallen doet het probleem zich alleen voor bij bellen en is er wel geluid bij het opnemen van video’s en handsfree bellen. Toch is uw microfoon waarschijnlijk kapot. Het is dan noodzakelijk om deze te repareren. Bij Smartphone Repair werken we zowel met als zonder afspraak en we repareren uw iPhone microfoon terwijl u wacht.

Direct afspraak maken

De iPhone microfoon werkt niet bij filmen

Een ander probleem dat zich kan voordoen bij de microfoon van iPhones, is dat deze geen geluid opneemt tijdens filmen. Het kan zijn dat de iPhone geluiden heel zachtjes opneemt wanneer u van dichtbij hard in de microfoon praat. In dit geval is het goed mogelijk dat de microfoon vies is of vochtschade heeft opgelopen. Een specialist weet precies waar hij op moet letten en hoe hij de microfoon moet repareren. Soms is schoonmaken voldoende, maar een vervanging is noodzakelijk wanneer de microfoon helemaal niet meer werkt.

Deskundige reparatie van uw microfoon op locatie

Smartphone Repair biedt in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen reparatie op locatie aan. We komen bij u thuis langs om de microfoon van uw iPhone te repareren. Zoals u van ons gewend ben, zijn we binnen een half uur klaar en krijgt u tot zes maanden garantie op de reparatie. Daarnaast kunt u in dezelfde regio gebruik maken van onze haal- en brengservice. Hierbij halen we de iPhone bij u op, repareren we de microfoon en brengen we na de reparatie de smartphone weer bij u langs.

Contact met Smartphone Repair

Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend, loop gerust bij ons binnen om de microfoon van uw iPhone te laten repareren.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken bij een van onze vestigingen. Dit doet u eenvoudig bij de winkel van uw keuze in Amsterdam of Amstelveen. Voor meer informatie over onze werkwijze of over een defecte microfoon neemt u telefonisch contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier invullen, we reageren zo snel mogelijk.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie