iPhone luidspreker reparatie – www.smartphonerepair.nl
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone luidspreker reparatie

Voor een snelle en professionele iPhone luidspreker reparatie vanaf € 49,- kunt u 7 dagen per week terecht bij onze winkels in Amsterdam en Amstelveen. Bij veelvuldig gebruik komt het voor dat de iPhone luidspreker kapot gaat. De telefoon geeft dan een zacht geluid of helemaal geen geluid. Wij repareren uw iPhone luidspreker zowel met als zonder afspraak binnen 30 minuten zodat u direct weer kunt genieten van uw favoriete muziek en films. De ervaren monteurs van Smartphone Repair kunnen uw iPhone luidspreker ook repareren op locatie.

Kosten van een luidspreker reparatie

De prijs van een luidspreker reparatie is per iPhone te bekijken op de volgende pagina´s:

Direct afspraak maken

Voordelen reparatie defecte iPhone luidspreker

Als wij uw iPhone luidspreker repareren gebruiken we enkel authentieke Apple onderdelen. U ontvangt bovendien 6 maanden garantie. Andere voordelen van het repareren van uw iPhone luidspreker bij Smartphone Repair zijn:

  • Meer dan 7 jaar ervaring
  • Wij werken met deskundige monteurs
  • Reparatie zowel met als zonder afspraak mogelijk
  • No cure no pay

Oorzaken kapotte iPhone luidspreker

Schade aan uw iPhone luidspreker komt voor in verschillende vormen. Een iPhone luidspreker kan onder andere kapot gaan door slijtage. Ook is het mogelijk dat de luidspreker opgeblazen is door het afspelen van hard geluid. Een defecte luidspreker is erg lastig: u kunt uw telefoon niet als wekker gebruiken, geen muziek luisteren of filmpjes kijken zonder oordopjes en niet handsfree bellen. Een kapotte iPhone luidspreker heeft de volgende effecten:

  • Het geluid van de iPhone klinkt blikkerig of vervormd
  • De luidspreker maakt bijna geen geluid
  • De iPhone maakt helemaal geen geluid

Bij alle defecten repareren of vervangen wij uw iPhone luidspreker snel en vakkundig.

Direct afspraak maken

Laat uw iPhone speakers deskundig repareren bij Smartphone Repair

Voor een reparatie van uw iPhone speakers kunt u terecht bij onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. In slechts 30 minuten is uw iPhone weer de oude. In de regio Amsterdam-Amstelveen is het ook mogelijk om een reparatie op locatie uit te laten voeren. Daarnaast bieden wij ook onze haal- en brengservice aan. We halen uw telefoon op, repareren de iPhone speakers en brengen de telefoon vervolgens weer naar u toe.

Onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen

Smartphone Repair is 7 dagen per week geopend. U bent daarom elke dag welkom om uw luidspreker te laten repareren. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4! Als u liever een afspraak maakt om uw luidspreker te repareren is dat ook mogelijk. Dit kan zowel telefonisch bij beide vestigingen als online via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook een andere iPhone reparatie voeren wij graag voor u uit.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie