iPhone koptelefoon ingang reparatie – www.smartphonerepair.nl
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone koptelefoon ingang reparatie

Wij repareren of vervangen uw iPhone koptelefoon aansluiting binnen 30 minuten vanaf € 49,- in onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. U heeft een half jaar garantie. Kom 7 dagen per week langs bij Smartphone Repair met of zonder afspraak als uw iPhone koptelefoon ingang kapot is. Wij repareren uw telefoon snel en vakkundig. U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Daarnaast repareren wij op locatie.

Kosten reparatie iPhone koptelefoon aansluiting

De prijs voor het repareren of vervangen van een iPhone koptelefoon aansluiting is afhankelijk van het model. Bekijk de volgende pagina’s voor de actuele prijzen:

Direct afspraak maken

iPhone koptelefoon ingang repareren: de voordelen

Voor het vervangen van uw iPhone koptelefoon aansluiting gebruiken wij alleen originele Apple onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Na de reparatie heeft u 6 maanden garantie. Andere voordelen van uw iPhone repareren bij Smartphone Repair zijn:

  • Reparatie binnen 30 minuten
  • Met en zonder afspraak
  • Wij zijn een erkend reparatiepunt
  • 7 dagen in de week geopend

iPhone koptelefoon aansluiting kapot: oorzaak

Als uw iPhone koptelefoon aansluiting kapot is kan dit verschillende oorzaken hebben. In vele gevallen is het mechanisme of de headphone jack simpelweg toe aan vervanging. Hieronder wordt een aantal veelvoorkomende problemen beschreven.

Vocht in de koptelefoon aansluiting

Na een fietstocht door een zware regenbui of een ongelukje met een kop koffie komt het voor dat er vocht in de koptelefoon aansluiting terecht komt. Dit kan waterschade opleveren in de vorm van een defecte koptelefoon ingang.

Vuil in de koptelefoon aansluiting

Bij veelvuldig gebruik kan stof zich ophopen in de koptelefoon ingang. Omdat het mechanisme van een telefoon fragiel is kan dit snel beschadigen. Het is daarom niet aan te raken deze stof zelf te verwijderen.

Koptelefoon sluit niet goed aan

Wanneer uw koptelefoon niet goed aansluit op uw iPhone herkent de telefoon de koptelefoon niet of hoort u slechts geluid aan één kant. Een oorzaak hiervan kan zijn dat de koptelefoon van een derde partij is.

Smartphone Repair is gespecialiseerd in schade door water en vuilophoping. Maak direct een afspraak om uw koptelefoon aansluiting te laten repareren.

Direct afspraak maken

Laat de koptelefoon aansluiting repareren bij Smartphone Repair

In onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen kunt u met en zonder afspraak terecht om uw iPhone koptelefoon aansluiting te laten repareren. Wij hanteren een reparatietijd van slechts 30 minuten. Naast reparaties in onze winkels bieden wij ook reparatie op locatie aan. Het is bovendien mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice, waarbij we uw iPhone ophalen, de koptelefoon aansluiting vervangen of repareren en de telefoon weer bij u afleveren.

Contact met Smartphone Repair

Smartphone Repair is 7 dagen in de week geopend. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

U kunt binnenlopen bij onze vestigingen om uw koptelefoon aansluiting te laten repareren, maar het is ook mogelijk online een afspraak te plannen voor onze vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Voor vragen kunt u telefonisch bij ons terecht of laat u een bericht achter via ons contactformulier.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie