iPhone camera reparatie: binnen 30 minuten klaar
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone camera reparatie

Voor de reparatie van een iPhone camera bent u welkom bij een van de vestigingen van Smartphone Repair. iPhones staan bekend om hun kwalitatief goede camera’s waarmee u haarscherpe foto’s maakt, maar het is mogelijk dat er een camera kapot gaat. Onze ervaren monteurs repareren binnen een half uur de camera van uw iPhone, zodat u er snel weer gebruik van kunt maken.

De voordelen van iPhone camera reparatie door Smartphone Repair:

 • Reparatie op locatie mogelijk
 • Meer dan 7 jaar ervaring
 • Haal- en brengservice in de omgeving van Amsterdam
 • Klaar terwijl u wacht

We werken altijd met de beste onderdelen, waardoor u verzekerd bent van een goed resultaat. Na de reparatie geven we u tot wel zes maanden garantie op de camera van uw iPhone. Kies hieronder uw model en bekijk direct de reparatietijd en de bijbehorende prijs.

Alle soorten camera reparatie bij Smartphone Repair

De smartphones van Apple beschikken over geavanceerde camera’s, maar het kan gebeuren dat de lens niet meer opent of dat de gemaakte foto’s wazig zijn. Er zijn verschillende defecten waarmee u te maken kan krijgen. Bij Smartphone Repair zorgen we altijd voor een snelle en deskundige reparatie van uw iPhone.

De camera aan de achterzijde van de iPhone werkt niet meer

Er zijn tal van tekenen waaruit blijkt dat de camera van uw iPhone niet naar behoren werkt. Een aantal aanwijzingen dat de camera aan de achterzijde van het toestel kapot is, zijn:

 • De sluiter blijft gesloten (u ziet een zwart scherm)
 • Er zitten vlekken in de foto’s
 • De flitser blijft branden
 • De camera focust niet meer en laat een wazig beeld zien

In de bovenstaande gevallen vervangen we de camera van uw iPhone door een nieuw en origineel exemplaar.

Direct afspraak maken

De frontcamera van uw iPhone is kapot

Net als de camera aan de achterkant, kan ook de frontcamera van uw iPhone kapot gaan. Ziet u een zwart beeld wanneer u de camera opent of stelt het beeld niet scherp? Dan is het nodig om uw camera te vervangen. In slechts 30 minuten verhelpen wij het probleem, zodat u weer naar hartelust selfies kunt nemen.

Tips bij een defecte iPhone camera

Het maken van slechte foto’s hoeft niet direct te betekenen dat de camera kapot is. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt proberen en nakijken voordat u een afspraak maakt voor een reparatie.

 • Controleer of er krassen of vuil op de glasplaat zitten. Maak de glasplaat eventueel schoon. Bij een kapotte glasplaat bestaat de mogelijkheid dat de hele achterkant van de iPhone vervangen moet worden.
 • Sluit alle applicaties af door twee keer op de homebutton te drukken en daarna alle openstaande apps te sluiten. Soms is er sprake van een softwareprobleem en werkt de camera na deze actie weer.
 • Een andere mogelijkheid om een softwareprobleem op te lossen, is het resetten van de iPhone. Dit doet u door de homebutton en de aan-uitknop tegelijkertijd in te drukken.
 • Mogelijk werkt alleen de flitser van de camera niet. Test dit eenvoudig door van onder naar boven te swipen op het scherm. Hier kunt u de flitserfunctie openen. Wanneer de flitser nog steeds niet werkt, moet u de camera laten vervangen.

Werken de bovenstaande tips niet? Maak dan een afspraak om de camera te laten repareren of kom langs bij een van onze vestigingen. We werken zowel met als zonder afspraak en de iPhone is klaar terwijl u wacht.

Direct afspraak maken

Reparatie op locatie door Smartphone Repair

In de regio Amsterdam en Amstelveen heeft u de mogelijkheid om een afspraak op locatie te maken. Een monteur komt bij u thuis en repareert de camera van uw iPhone in slechts een half uur. Daarnaast is het bij Smartphone Repair mogelijk om gebruik te maken van een haal- en brengservice. Deze service bieden we eveneens aan in de regio Amsterdam en Amstelveen. We halen de iPhone op een afgesproken tijdstip op, repareren deze en leveren het toestel gerepareerd bij u af.

Bezoek onze winkels in Amsterdam en Amstelveen

Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend, loop gerust bij ons binnen om de camera van uw iPhone te laten repareren.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

Laat u de camera liever repareren op een afgesproken tijdstip? Maak dan een afspraak bij onze winkel in Amsterdam of onze vestiging in Amstelveen. Neem bij vragen over de reparatie contact op met de vestiging van uw keuze of vul ons contactformulier in.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie