iPhone beeldscherm reparatie binnen 30 minuten
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone beeldscherm reparatie

Een gebarsten iPhone beeldscherm en iPhones met zwart beeld worden binnen 30 minuten gerepareerd. Smartphone Repair voert beeldscherm reparaties uit voor ieder iPhone model. Lever uw iPhone met kapot beeldscherm in bij een van onze winkels in Amsterdam of Amstelveen of maak gebruik van onze haal- en brengservice. Klik hieronder op uw iPhone model om direct de reparatietijd en prijs voor het vervangen van het iPhone beeldscherm te bekijken:

iPhone 7 plus iPhone 7 iPhone 6S plus
iPhone 6S iPhone 6 plus iPhone 6
iPhone 5S iPhone 5C iPhone 5
iPhone 4S iPhone 4 iPhone SE

Verschillende soorten beeldscherm schade

De smartphones van Apple zijn erg geavanceerd, maar zoals veel mobiele telefoons hebben ook iPhones kwetsbare schermen. Hoewel een van de meest voorkomende beeldschermproblemen een barst in het scherm is door valschade, kunt u ook andere problemen ervaren met uw beeldscherm.

iPhone glas gebarsten

Een van de bekendste problemen die voorkomt bij iPhones is een gebarsten beeldscherm. Het meeste risico op een gebarsten beeldscherm loopt u wanneer u uw smartphone laat vallen. Het glas van het beeldscherm is kwetsbaar en barst daardoor. In de meeste gevallen kunnen de professionals van Smartphone Repair de smartphone repareren terwijl u wacht. Eventueel controleren we voor u of er na de val interne schade is ontstaan.

iPhone beeldscherm toont vreemde kleuren

Wanneer uw iPhone een van onderstaande problemen vertoont, is het verstandig en meestal noodzakelijk om het beeldscherm te laten vervangen:

iPhone beeldscherm blijft zwart iPhone beeldscherm blijft zwart wit
iPhone beeldscherm blijft donker iPhone beeldscherm blijft wit
iPhone geeft alleen een blauw beeldscherm iPhone scherm heeft blauwe strepen
iPhone beeldscherm blijft wazig iPhone beeldscherm gelig

Als uw iPhone een gelig scherm heeft, let er dan op dat dit niet komt door de nachtmodus “Night Shift”. Bij gele randen van het scherm ligt het aan de lijm die door Apple wordt gebruikt om de verschillende schermlagen aan elkaar te plakken. Op een van onze vestigingen in Amsterdam of Amstelveen kunnen wij dit binnen 30 minuten voor u repareren.

iPhone beeldscherm haperingen

Wanneer de problemen met uw scherm zich beperken tot de kleuren kunt u vaak de telefoon nog wel gebruiken. Andere beeldscherm problemen zijn echter erg vervelend:

iPhone beeldscherm flikkert iPhone beeldscherm strepen
Beeldscherm iPhone blijft aan iPhone beeldscherm blijft hangen
iPhone touchscreen werkt niet meer iPhone beeldscherm gaat niet aan
iPhone beeldscherm valt uit iPhone beeldscherm trilt
iPhone beeldscherm zoomt in Beeldscherm iPhone blijft ingezoomd

Vergroot iPhone scherm beeldscherm

Het ingezoomde/vergrote iPhone scherm is een langer bekend probleem, wat kan ontstaan door het met drie vingers bedienen van de telefoon. U kunt in dat geval de iPhone weer op normale grootte krijgen door twee maal kort met drie vingers op het scherm te tikken. Wanneer dit niet helpt, is uw beeldscherm waarschijnlijk kapotgegaan en adviseren wij om het zo snel mogelijk te vervangen.

iPhone beeldscherm blijft zwart

U kunt zelf testen of uw telefoon een defect scherm heeft (blijft zwart) door deze aan te sluiten op iTunes via uw PC. Als de computer uw iPhone wel herkent, maar het beeldscherm van uw telefoon (LCD) zwart blijft, dan is het scherm kapot. Wanneer uw iPhone helemaal niet wordt herkend, is het waarschijnlijker dat een ander onderdeel van de smartphone stuk is gegaan.

Kom voor alle iPhone beeldscherm problemen langs op een van onze locaties

Smartphone Repair heeft een vestiging in Amsterdam en Amstelveen. Hier kunt u met en zonder afspraak langskomen voor een iPhone reparatie. Veel defecten zijn binnen 30 minuten gerepareerd en u krijgt 6 maanden garantie op uw nieuwe onderdeel.

Geen tijd om langs te komen? Wij kunnen uw iPhone ook ophalen of zelfs repareren op locatie. Maak een afspraak en ervaar waarom klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,4.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie