iPhone batterij vervangen in 30 minuten - Smartphone Repair
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone batterij vervangen

Een iPhone batterij reparatie helpt u om weer te genieten van een lange batterijduur. Wij vervangen uw iPhone accu binnen 30 minuten op locatie. Profiteer van snelle vervanging van uw batterij bij Smartphone Repair:

  • iPhone batterij binnen 30 minuten vervangen
  • Reparatie op locatie in regio Amsterdam en Amstelveen
  • Erkend reparatiepunt voor verzekeraars
  • Al 7 jaar ervaring met iPhone reparaties

Batterij reparaties voor alle iPhones

De iPhone batterijen worden gerepareerd met originele Apple onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige batterij waar u weer jaren mee verder kunt. Wij vervangen batterijen

Direct afspraak maken

Veel voorkomende iPhone batterijproblemen

De accu van een iPhone kan bij normaal gebruik tot wel 48 uur werken zonder op te laden. Op een gegeven moment wordt het batterijvermogen minder, bijvoorbeeld doordat de telefoon te vaak is opgeladen. Er zijn echter meer oorzaken waaraan u herkent dat uw iPhone batterij kapot is.

iPhone valt plotseling uit door onjuist batterijpercentage

Als uw iPhone batterijpercentage flinke schommelingen vertoont, dan kunt u proberen de batterij te kalibreren. Op deze manier wordt de batterij opnieuw gebalanceerd, waardoor het batterijniveau stabieler moet worden. Als het batterijpercentage hier niet stabieler van wordt, dan is uw accu aan vervanging toe.

iPhone toont melding bij batterij-instellingen

Vanaf iOS 11.3 kan de conditie van de batterij gecontroleerd worden. Dit doet u via de volgende stappen:

    • Klik op “Instellingen”
    • Scroll naar “batterij”
  • Bekijk de status via “conditie van de batterij”
  • U vindt hier de maximumcapaciteit van de batterij

 

iPhone wordt heet tijdens gebruik of opladen

Een smartphone wordt iets warmer wanneer deze wordt volgeladen met netstroom. Het is echter niet normaal als uw iPhone bij het opladen heet wordt. Dit kan namelijk een defect aan uw iPhone batterij betekenen. Ga nooit verder met het gebruiken van uw iPhone als deze te heet wordt. Schakel de telefoon uit en wij helpen u graag verder om de oorzaak te onderzoeken.

Simpele tips om de accuduur te verlengen

iPhone batterij snel leeg door apps

De iPhone batterij loopt sneller leeg als u veel gebruik maakt van zware apps zoals Facebook. Voor een langere batterijduur kunt u beter gebruik maken van de internetbrowser op uw telefoon. Hierdoor zal de accu veel langer meegaan.

Verlaag de felheid

Het beeldscherm van uw iPhone verbruikt relatief het meeste vermogen van uw batterij. U verlengt de accuduur gemakkelijk door de felheid van het scherm te verlagen. Een handige truc hierbij is het instellen van de automatische schermhelderheid.

iPhone batterij laten vervangen door Smartphone Repair

Werken de bovenstaande tips niet of weet u niet wat de oorzaak is van een slechte batterij? Wij vervangen uw iPhone batterij graag voor u. Onze monteurs komen graag bij u langs om de iPhone binnen 30 minuten van een nieuwe batterij te voorzien.

Direct afspraak maken

Onze winkels in Amstelveen en Amsterdam

Wij beschikken over twee winkels in Amsterdam en Amstelveen. U kunt hier vrijblijvend langskomen voor accureparaties of reparatieadvies van professionals. Beide vestigingen zijn 7 dagen per week geopend. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken, zodat u niet in de winkel hoeft te wachten. Maak online een afspraak voor een bezoek in Amsterdam of Amstelveen.

Smartphone Repair Amsterdam

IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam
020 822 3311 (optie 1)

Routebeschrijving

Smartphone Repair Amstelveen

Binnenhof 43
1181 ZH Amstelveen
020 822 3311 (optie 2)

Routebeschrijving

Ook voor andere vragen over iPhone reparaties kunt u bij ons terecht. Neem contact op met een van de vestigingen of gebruik het contactformulier.

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie