iPhone 6 beeldscherm reparatie - SmartphoneRepair
020 822 3311
7 dagen per week geopend

iPhone 6 beeldscherm reparatie vanaf  €89,-

Het is de nachtmerrie van iedere iPhone 6 gebruiker: het beeldscherm van uw iPhone barst uit elkaar in duizenden stukjes. Bij Smartphone Repair vervangen of repareren wij het beeldscherm van uw iPhone 6 binnen 30 minuten, zodat u uw smartphone zo snel mogelijk weer kunt gebruiken en het beeldscherm er weer als nieuw uitziet. Laat je iPhone 6 beeldscherm binnen 30 minuten repareren bij Smartphone Repair.

  • 6 maanden garantie op uw iPhone 6 beeldscherm (*bij een grade A scherm)
  • 7 dagen per week geopend
  • No cure, no pay
  • Reparatie op locatie in Amsterdam
  • Reparatietijd van slechts 30 minuten
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • Vestiging in Amsterdam en Amstelveen

Maak direct een afspraak Toestel opsturen

Tarieven en reparatietijd

Uw kapotte iPhone 6 scherm laat u snel en goedkoop repareren bij Smartphone Repair: binnen 30 minuten wordt er een nieuw scherm op uw iPhone geplaatst. Bij de iPhone 6 scherm reparaties bieden wij u de optie tot een reparatie met een hoog kwaliteit scherm scherm (Grade A kwaliteit) of een reparatie met een copy scherm (grade B kwaliteit). Een copy scherm is nog steeds goed maar een stuk goedkoper. Hierbij kunt u een kleine afwijking met het origineel verwachten, zoals een iets andere witkleur of een iets dikker glas. Daarnaast bieden wij een garantie van zes maanden op het nieuwe scherm (drie maanden garantie bij een grade B scherm).

Soort reparatie Prijs Reparatietijd Garantie
iPhone 6 scherm reparatie
(Grade B)
 €89,- 30 minuten 3 maanden
iPhone 6 scherm reparatie
(Grade A)
€139,- 30 minuten 6 maanden
iPhone 6s scherm reparatie
(Grade B)
€109,- 30 minuten 3 maanden
iPhone 6s scherm reparatie
(Grade A)
€159,- 30 minuten 6 maanden
iPhone 6 plus scherm reparatie
(Grade B)
€109,- 30 minuten 3 maanden
iPhone 6 plus scherm reparatie
(Grade A)
€159,- 30 minuten 6 maanden

Maak direct een afspraak Toestel opsturen

Ervaringen van onze klanten

 • Jelmer van Dijk
  “Met het stappen heb ik mijn iPhone 6 laten vallen, waardoor mijn scherm gebarsten was. Ik heb een afspraak gemaakt bij Smartphone Repair en stond binnen 30 minuten weer buiten met een nieuw scherm op mijn telefoon.a”
 • Meneer Posthuma
  “Met behulp van de reparatie op locatie service in Amsterdam werd mijn telefoon bij mij thuis binnen een halfuur gerepareerd. Super dienstverlening als je het mij vraagt.”
 • Kim Broekman
  “Ik had allemaal strepen door mijn beeldscherm heen, waardoor ik mijn appjes niet meer goed kon lezen. Heel erg irritant. Ik heb mijnn telefoon laten repareren bij Smartphone Repair, omdat zij een van de goedkoopste aanbieders waren.”

Maak een afspraak voor beeldscherm reparatie in Amsterdam of Amstelveen

Om er zeker van te zijn dat u terecht kunt in een van onze fysieke locaties is het mogelijk om online een afspraak te maken bij Smartphone Repair Amsterdam of Amstelveen. Het werkt heel eenvoudig: klik op de gewenste locatie en kies vervolgens een lege plek in de agenda. Indien er op kort termijn geen vrije plekken in de agenda zijn, kunt u contact opnemen via 085 4867 111 voor de verschillende mogelijkheden.

Reparatie op locatie in omgeving Amsterdam

Voor de regio Amsterdam werken wij met reparatie op locatie. Dit houdt in dat wij uw toestel ter plekke repareren. Op de volgende locaties bieden wij reparatie op locatie aan:

amsterdam-regio

Indien uw woonplaats onder de reparatie op locatie valt, kunt u direct een reparatieafspraak maken via onderstaande button.

Reparatie op locatie

Uw toestel per post ter reparatie aanbieden

Woont u niet in Amsterdam of Amstelveen? Geen nood. Met behulp van het reparatieformulier kunt u uw toestel op laten sturen. Vergeet hierbij niet het formulier mee te sturen, omdat wij zonder reparatieformulier uw telefoon niet kunnen aannemen.

Maak direct een afspraak Toestel opsturen

Een van de meest uitgevoerde reparaties: iPhone 6 scherm vervangen

Het is de meest populaire behandeling bij Smartphone Repair: het laten vervangen van uw beeldscherm. Door het strakke design van de telefoon kan hij zo uit uw handen glippen als u hem uit uw zak haalt of van tafel grist wanneer u gebeld wordt. De meeste mensen weten al dat het mis is zodra ze hun iPhone door de lucht zien zweven: dit overleeft het iPhone-scherm zonder beschermhoesje meestal niet.

Bij de release van het populaire toestel waren er geruchten dat het toestel buigbaar zou zijn. Veel mensen wilden dit met eigen ogen zien en besloten om hun iPhone 6 te buigen. Het gevolg? Een kapot scherm. Behoorde u tot de nieuwsgierigen die eventjes wilden uitproberen of het beeldscherm van de iPhone buigbaar was? Goed nieuws: Smartphone Repair vervangt het beeldscherm van uw iPhone 6 binnen 30 minuten, zodat u binnen no time weer bereikbaar bent.

Maak direct een afspraak Toestel opsturen

Van een zwart scherm tot strepen in het beeld: een nieuw beeldscherm biedt uitkomst

Wanneer u enkel een barst in het scherm van uw iPhone 6 heeft, vindt u het waarschijnlijk nog niet nodig om een nieuw scherm op uw telefoon te laten zetten. Deze barst kan echter zorgen voor vervelende problemen, waardoor uw telefoon niet meer goed functioneert. Hierbij kunt u denken aan:

 • Een scherm dat flikkert
 • Strepen door het beeldscherm heen
 • Touchscreen dat niet goed reageert
 • Vlekken door het scherm heen

Deze oorzaken kunnen natuurlijk ook voorkomen zonder dat uw beeldscherm kapot is. Deze klachten kunnen echter eenvoudig opgelost worden door uw scherm te laten vervangen bij Smartphone Repair.

Maak direct een afspraak Toestel opsturen

Contact

Wilt u meer informatie over het laten repareren van uw beeldscherm? Neem dan contact op door te bellen naar 085 486 7111 of stuur een e-mail naar info@smartphonerepair.nl.

Overige populaire reparaties voor de iPhone 6

Naast het repareren van uw beeldscherm kunt u bij Smartphone Repair ook terecht voor:

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie