Reparatie niet mogelijk? Refurbished iPhone kopen bij Planet Refurbished!

Menu

Zo gaat de batterij van je smartphone langer mee

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 21 oktober 2016

Het is lang geleden dat een telefoon enkel gebruikt werd om te sms’en en bellen. Tegenwoordig luisteren we naar onze favoriete muziek, kijken we naar onze lievelingsserie of Skypen we via onze smartphone met een vriend(in) aan de andere kant van de wereld. Leuk allemaal, die nieuwste technische snufjes, maar de batterij van je toestel wordt er niet blij van. Wij geven je de 4 tips die ervoor zorgen dat de batterij van je smartphone zonder problemen de dag doorkomt.
Lees meer…

Uitgelicht: 5 goed verkochte selfiesticks

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 7 oktober 2016

Steeds minder hoor je de vraag: ‘Kunt u misschien een foto van ons maken?’. Veel jongeren maken namelijk gemakkelijk zelf een groepsfoto met behulp van de selfiestick. Ook vakantievierende stelletjes zetten zichzelf hiermee moeiteloos op de foto voor de meest prachtige achtergronden. Wij lichten 5 goed verkochte selfiesticks voor u uit.
Lees meer…

Voor het eerst een smartphone kopen: zo maakt u de juiste keuze

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 26 augustus 2016

Gaat u voor het eerst een smartphone kopen? Dan zijn er veel factoren waar u op moet letten. Het is altijd een uitdaging om een geschikte telefoon te vinden, maar bij het kopen van een smartphone komt er net iets meer bij kijken. Natuurlijk stelt iedereen andere eisen aan een smartphone, maar wij hebben de belangrijkste eigenschappen voor u op een rijtje gezet.
Lees meer…

iPhone SE: de krachtige 4-inch-smartphone

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 30 juni 2016

De laatste tijd worden telefoons alleen maar groter en groter, maar de iPhone SE (Special Edition) breekt met deze trend. Met de krachtige hardware, goede camera en netwerkadapter is deze telefoon op sommige vlakken sneller dan de iPhone 6s, maar door het ‘kleine’ formaat is deze toch eenvoudig met één hand te bedienen.

Lees meer…

iPad Pro: de grootste iPad tot nu toe

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 11 april 2016

Apple heeft de iPad  flink vernieuwd en het resultaat mag er zijn. De iPad Pro (12,9 inch) is met zijn scherm zowel groter als sneller dan zijn concurrenten. Het grote scherm en de krachtige hardware maken de iPad Pro tot de meest veelzijdige tablet op de huidige markt.

Lees meer…

Gekke testen met de iPhone 6

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 9 februari 2016

Op internet zie je veel gekke manieren waarop mensen de kwaliteit van hun iPhone testen. De iPhone 6 is hierbij geen uitzondering. Buigen, blenden, beschieten; het doet een voorzichtige telefoonbezitter bijna pijn om het te zien. Maar wat zijn de resultaten? Wij hebben het voor je op een rij gezet, zodat je het niet zelf hoeft te proberen.
Lees meer…

Loods je smartphone veilig de wintersport door

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 3 december 2015

In juli schreven we een artikel met tips om je smartphone tijdens de zomervakantie zo goed mogelijk te beschermen. Nu de temperaturen het vriespunt naderen, spelen bij veel mensen de wintersportkriebels weer op. Een leuk tijdverdrijf, maar tijdens deze populaire vakanties gebeuren nog wel eens wat ongelukjes. Smartphonerepair geeft je daarom een aantal tips om je dure smartphone te beschermen tijdens jouw capriolen op de lange latten.Lees meer…

De meest voorkomende telefoonschades

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 10 november 2015

Schade aan onze telefoon; het overkomt iedereen wel eens. De meeste ongelukken met mobiele telefoons gebeuren als het toestel net nieuw is of als we het hoesje er nét afgehaald hebben. Benieuwd welke schades we bij Smartphonerepair.nl het meest onder ogen krijgen? Lees dan snel verder.Lees meer…

De nieuwe iPhone is nu in Nederland verkrijgbaar

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 15 oktober 2015

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: de nieuwe iPhone is uit in Nederland! De jongste telg in de iPhone familie heeft zoals verwacht een ‘s’ achter zijn naam gekregen en is dus voluit iPhone 6s gedoopt. Ook zijn grote broer krijgt deze toevoeging en gaat door het leven als de iPhone 6s Plus. In deze blog kijken we naar de grootste verbeteringen van het nieuwe vlaggenschip van Apple.

Lees meer…

4 must-have accessoires voor op vakantie

Geschreven door Alexander van Wijngaarden op 19 augustus 2015

Waar je ook heen gaat, je telefoon gaat waarschijnlijk overal met je mee. Het is immers de makkelijkste manier om in verbinding te staan met je vrienden. Wellicht kan je smartphone nog meer voor je betekenen deze zomer met behulp van deze accessoires. Wij hebben de leukste en handigste accessoires voor je op een rijtje gezet.

Lees meer…

x
Ik wil een afspraak maken om langs te komen in Haal en breng service Amsterdam Amstelveen Reparatie op locatie